Citesc poezie pentru că merit!



Iubesc poezia. Citesc și cumpăr poezie. Ea ocupă un loc aparte în sufletul meu. Mă relaxează, mă inspiră. Astăzi, poezia pare un instrument de comunicare tot mai des folosit pe facebook, pe reţelele de socializare, în reclame...
Mă bucur de fiecare dată când descopăr poeți, care îmi ating sufletul cu poemele lor. Avem nevoie de cât mai mulţi oameni cu suflet de poet.
Tu citești poezie? Dacă da, ție în mod special, ți se adresează campania ”Citesc poezie”, inițiată pe facebook. 

„Citesc poezie” este o campanie de conștientizare a importanței poeziei în viața unui om. Ea se adresează atât celor care citesc poezie, cât și celor care vor să descopere lumea unică a versurilor. Pe pagina de facebook a campaniei se găsesc 45 de motive pentru a citi poezie, însă lista rămâne deschisă.

Campania dorește să dea o notă optimistă poeziei deoarece, din păcate, mulți dintre oameni o privesc reticent, din cauza rigorilor impuse în timpul școlii. Momentan există puțini cititori de poezie în România, de aceea și tirajele cărților sunt mici.

Mulți oameni nu au mai încercat să citească poezie după liceu sau facultate, poate nici nu și-au mai pus problema asta. Prin intermediul campaniei, prezentăm câteva motive pentru care oamenii pot acorda o șansă acestui domeniu frumos al literaturii. Sunt însă milioane de motive și, sperăm noi, fiecare va descoperi cel puțin unul.

Comunitatea cititorilor de poezie se poate extinde mult mai repede folosind haștagul #citescpoezie.


Toate instrumentele campaniei se găsesc aici: Citesc poezie

Despre campanie poți citi aici:  AgențiadeCarte.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu