”OPEN ART. casa scriitorului”, un spațiu unicat
S-a deschis o nouă librărie în București. 
”OPEN ART. casa scriitorului” ( str. George Enescu nr.8; program: Luni- Vineri 10.00-20.00 / Sâmbătă- Duminică 10.00-18.00 )

Nu este o simplă librărie, este  în primul rând, un loc de întâlnire pentru profesioniştii scrisului din România, un loc pentru lecturi publice, evenimente literare şi culturale, conferinţe, lansări de carte ori sesiuni de autografe. În fapt, un spaţiu deschis pentru ceea ce e viu şi valoros în cultura română contemporană. Este un spațiu deschis scriitorilor, artiştilor, editorilor şi tuturor celor care hrănesc sistemul vizibil sau invizibil al culturii române. Cei care vor trece pragul ”OPEN ART. casa scriitorului” vor găsi cărțile poeților români în viață. În acest spațiu, există o cameră specială şi centrală dedicată poeziei române contemporane. În acest spaţiu, există o cameră pentru revistele literare şi culturale din toată ţara!
”OPEN ART. casa scriitorului” este un vis pus în pagina realităţii de prieteni şi instituţii apropiate literaturii române vii: Ioan Cristescu, preşedintele APLER (Asociaţia Publicaţiilor Literare şi Editurilor din România) și Maestrul Mircia Dumitrescu, care a gândit vizual acest spaţiu. Puteţi admira, astfel, câteva gravuri ale Maestrului Mircia Dumitrescu, gravuri inspirate de câteva dintre poemele pe care i le-a dăruit Nichita Stănescu artistului.  Ciclul gravurilor semnate de Mircia Dumitrescu poartă numele ”Nichita Azi”.

”OPEN ART. casa scriitorului” este un program cultural iniţiat de APLER şi susţinut financiar de Opera Scrisă.Ro, Asociaţia Open Art şi Asociaţia Euro CulturArt. AgenţiadeCarte.ro este partenerul media al acestui program.

De ce să calci pragul ”OPEN ART. casa scriitorului”?

-          Este mai mult decât o librărie
-          Vei găsi cărțile poeților români în viață
-          Există o cameră specială şi centrală dedicată poeziei române contemporane
-          Există o cameră pentru revistele literare şi culturale din toată ţara
-          Poți admira câteva gravuri ale Maestrului Mircia Dumitrescu, gravuri inspirate de câteva dintre poemele pe care i le-a dăruit Nichita Stănescu artistului.  Ciclul gravurilor semnate de Mircia Dumitrescu poartă numele ”Nichita Azi”
-          Este un loc de întâlnire pentru profesioniştii scrisului din România, un loc pentru lecturi publice, evenimente literare şi culturale, conferinţe, lansări de carte ori sesiuni de autografe
-          Este o atmosferă primitoare. Te vei simți de parcă ai fi în vizită la un bun prieten iubitor de cărțiNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu