Două cărţi pentru sănătatea ta




Sunt la inceputul calatoriei mele raw. In urma cu cateva luni  m-am hotarat sa-mi schimb modul de viata.  Astazi, mananc sanatos pentru a fi sanatoasa si sunt mandra de asta! ;)
Este foarte  important sa cooperezi cu corpul tau, oferindu-i cele mai hranitoare alimente deopotriva sanatoase si delicioase.
Este foarte important sa consumi alimente bune pentru corpul tau si sa iti iubesti corpul. Astfel, corpul tau va beneficia de o stare de sanatate optima intrucat ii oferi tot ce are nevoie.

Exista o multime de  preparate la care poate nici nu te-ai gandit: paste din dovlecei,  supe la blender din legume proaspete, chiftelute din conopida facute la blender, inghetata si multe altele. 

Aceste doua carti te vor ajuta sa pornesti la drum!


"Bucataria bazata pe cruditati si pe alimente vii-  vindeca-te pe tine insuti si vindeca planeta prin consumul de alimente ecologice si delicioase" de Doreen Virtue si Jenny Ross.


Aceasta carte iti va permite sa te bucuri de toate beneficiile unei diete pe cat de delicioase, pe atat de bogata in principii nutritive.
In minunata lor carte, Doreen Virtue si Jenny Ross  iti ofera sute de retete si sfaturi culinare care iti vor permite sa prepari cele mai savuroase feluri de mancare, create in proportie de 100% din cruditati si din alimente vii (fructe, legume, nuci, alune si seminte).
Vei gasi aici retete mexicane, italiene si asiatice, dar si din alte bucatarii traditionale, si te vei bucura simultan de toate beneficiile fizice, emotionale si spirituale specifice adoptarii uneia dintre cele mai sanatoase diete posibile. Daca vei prepara aceste retete extrem de usoare, vei descoperi rapid de ce mii de oameni s-au alaturat miscarii vegane si vei invata sa incorporezi alimentele vii in dieta ta zilnica. 


"Retete vegane fara foc" de Ligia Pop 


Cartea are 64 de pagini cu 54 de retete. Acestea sunt originale, cu exceptia doar a catorva retete de baza internationale la care autorul nu se mai cunoaste. Aceste retete comune ar fi laptele de migdale, la care oricat ai vrea sa schimbi reteta, tot va cere apa si migdale, painea din nuci si seminte, care trebuie sa contina aceste doua ingrediente, maioneza din avocado, la care intotdeauna vom folosi avocado si putin ulei, si poate brownies din canepa, care contin cele 3 ingrediente de baza (cacao, canepa si indulcitor natural), cat si reteta de frisca, care nu va iesi daca nu se foloseste caju, nuca de cocos, indulcitor natural si lamaie. "Am introdus si aceste retete deoarece foarte multe gospodine nu au acces la internet si ar fi bine ca si acestea sa se bucure de ele", spune autoarea pe site-ul personal.
ligiapop.com
www.rawveganmall.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu