Timp pentru lectura!

Cititul unei carti este cea mai buna metoda de relaxare...
Sunt o iubitoare de carti. Cititul ma relaxeaza! Cartile pentru mine reprezinta o lume aparte. O lume pe care o iubesc si care ma face sa imi incarc bateriile de fiecare data!
Multi dau vina pe lipsa timpului atunci cand vine vorba de citit. "Nu am timp. Ajung obosit(a)  acasa si ....". Da, intr-adevar traim intr-o lume in care timpul ne preseaza, intr-o lume incarcata de griji si stres, dar cu toate astea avem timp sa ne uitam la televizor, avem timp sa o barfim pe vecina de vis-a-vis, avem timp sa jucam un joc pe calculator, avem timp pentru multe altele.
A citi, pana la urma, inseamna a investi in propria persoana. Lectura te ajuta sa-ti imbogatesti cultura generala si vocabularul! Lectura te relaxeaza! Lectura reprezinta oaza de liniste de care sufletul tau are nevoie! Citeste!


Si pentru ca iubesc sa citesc in cada .....

Iata cateva propuneri ale lui   Antonio Lupi, designerul care face  loc cartilor chiar in/sub cada. Intinzi mana, iei cartea, citesti, o pui la loc. Cu grija, sa nu o uzi! :)Sursa inspirationala:  http://bookaholic.ro/cu-cartile-in-baile-livresti.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu