"Slab pentru totdeauna" de Marie Vrânceanu„Sunt biolog și nutriționist cu specializare în nutrigenetică și liposucție alimentară. Am fost obeză. M-am luptat multă vreme să ajung la o greutate normală. Am reușit, iar acum ajut oamenii să slăbească, chiar dacă nu au avut succes cu alte diete și au pierdut orice speranță de reușită. ” (Marie Vrânceanu)
„În lupta cu kilogramele în plus, am încercat diete peste diete, unele renumite, dar toate s-au dovedit fără rezultat. cu metoda Marie Vrânceanu am reușit să slăbesc 15 kg în opt săptămâni. Dacă vreți să slăbiți frumos, vă recomand cu încredere această carte.” (Dr. Laura Oșean)
Slab pentru totdeauna înseamnă a fi conștient de tine oricând, de sănătatea ta și de relația dintre corpul și sufletul tău, a fi plin de vitalitate și a iradia lumină celorlalți. După 7 ani la dietăslab pentru totdeauna! Cei care ați însoțit-o pe Marie Vrânceanu în călătoria ironic-amară din Aventurile unei femei grase doriți să citiți și continuarea poveștii, pentru că ați înțeles că este un nutriționist aparte și că aparține categoriei celor care dau și nu a celor care exclud sau interzic.
Slab pentru totdeauna este despre sănătate, în primul rând, și apoi despre greutate. Autoarea, înainte de a vă măsura greutatea, vă îndeamnă să vă așezați pe cântarul conștiinței și să vă întrebați: cât cântărește viața mea? Vă cheamă la reflecție și vă călăuzește primii pași într-o călătorie transformațională. Marie Vrânceanu, în carte și în toate textele de pe site-ul său scrie despre o viață plină de vitalitate și bucurie, în niciun caz despre restricții dureroase ori despre frecvente renunțări.” (Dr. Richard Constantinescu, specialist în comunicare medical Autor. Speaker)

O carte pe care v-o recomand cu tot dragul! 
O puteți comanda aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu