La BookLand, cartile-s cu vino-ncoa!





Pe 15 aprilie, la ora 10:00, se deschide BookLand, la mall AFI Palace Cotroceni! Editurile ne asteapta sa dam buzna la standurile lor. Avem la dispozitie 1, 2, 3 zile si o noapte pentru a vizita targul de carte.

Sambata, 16 aprilie- noaptea alba a cartii

Organizatorii s-au gandit ca noaptea este un sfetnic bun...iar daca mai este condimentata cu ceva literatura, poezie si idei, atunci cu siguranta vom vedea dimineata cu alti ochi. BookLand va fi deschis toata noaptea, oferindu-ne carti pe saturate, precum si un program inedit de divertisment.


Vineri, 15 Aprilie 2011            10:00 AM - 23:30 PM
Sambata, 16 Aprilie 2011    10:00 AM - 09:59 AM
Duminica, 17 Aprilie 2011    10:00 AM - 23:30 PM

http://book-land.ro/despre/ghidul-evenimentului/

Pe langa edituri, la BookLand vor participa si librariile online. Printre acestea se afla si BuyBooks, pentru care aceasta actiune este o premiera. "BuyBooks este la ora actuala cea mai mare librarie online din Romania, tocmai de aceea prezenta noastra la un targ de carte de amploarea BookLand este obligatorie.", declara Relu Botinant, general manager al librariei online BuyBooks.
"Vrem ca cititorii sa afle ca avem o oferta variata, ca am depasit 15.000 de titluri in stoc si ca, pe langa literatura, le putem oferi cea mai bogata colectie de carti de specialitate disponibile in limba romana. Si unde ar putea o librarie online cu zeci de mii de titluri sa-si comunice mai bine si in mod direct oferta daca nu la un targ de carte cu sute de mii de vizitatori, desfasurat intr-un format care incurajeaza consumul de carte?", continua Relu Botinant.  (Sursa: http://book-land.ro/ )

Prin intermediul librariei online BuyBooks la Bookland va fi prezent si "Jurnal...la feminin" :)
Multumesc http://www.buybooks.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu